Tough jeansmith limitált egyedi farmer

32 000 HUF

2020. január 20. (hétfő) 18:40

Hirdető: Judit

Cím: I. kerület, Víziváros

Leírás

Tough jeansmith egyedi limitált originál jeans wear méretű, kontrasztos vászon,- bársony,- kord foltokkal kivarrt különleges, mutatós, 125 €-s,feltűnő farmer, remek állapotú, sosem hordott, szinte új darab.
Anyaga: 100% pamut (baumwolle, cotton)
Mérete: W29, derékbőség 40-42 cm, csípőbőség 52-53 cm, ülepmélység 40 cm, elöl 25 cm, comb 28 cm, szára alul 22 cm, hossza 103 cm, súlya 780 gramm.

Személyes átvétel Bp. I. kerületi lakcímen, vagy posta...

Hirdetés részletei


Tough Jeansmith
hosszú nadrág
M
többszínű
zippzár, gombos
pamut
használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Judit
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek