placeholder
# 2411

Toyota Hiace Long.Gyári 9 fős Osztrák Papiros kisbusz.Pápán a Furgon Autónál!

1 275 000 HUF

2020. április 22. (szerda) 11:05

Hirdető: Furgon Autó

Cím: Pápa

Leírás

Hosszított kivitel! Gyári 9 személyes kisbusz! Festése 85 %-ban eredeti. Frissen takarítva, polírozva! Kimondottan jó motorikus és szerkezeti állapot, kulturált utastér, erős jó hangú, csendes motor, reccsenés mentes váltó, stabil, feszes futómű, 4 db egyforma jó minőségű téli gumival szerelve. Az autó megtekintéséhez időpont egyeztetés szükséges! Furgon Autókereskedés Pápa!

Hirdetés részletei


Toyota
Hiace
kisbusz
használt jármű
1999
338940
diesel
manuális
2446
igen
4
7-nél több személy
van
EURO 2
nincs
2-nél több
lejárt külföldi okmányok
nincs
nem veterán
cég, kereskedő

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Furgon Autó
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek