Tulajdonostól 40 nm XII.(13) kerületi téglaépítésű lakás eladó.

29 800 000 HUF

2020. szeptember 30. (szerda) 21:44

Hirdető: RB

Cím: XIII. kerület, Vizafogó

Leírás

Tulajdonostól eladó egy 1962- ben épült kitűnő állapotban lévő tégla építésű társasházi 40nm-es 1 szoba összkomfortos magasföldszinti lakás. Előszoba, szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, wc külön helyiségben. Egyénileg szabályozható távfűtés, melegvíz gázbojlerrel (költség a tényleges fogyasztás alapján), az ablakok új, hőszigetelt ablakkerettel. A társasház külső szigetelése idén tavasszal megtörtént. Előszobában beépített gardróbszekrények vannak. A lakás könnyen másfélszobássá alakítható, így egy amerikai konyhás nappali és külön hálószoba jönne létre. A lakás csendes, az ablakok a házak közötti zöld parkra néznek. A ház tiszta rendes. Kiemelkedően jó közlekedési lehetőségek. M3-as metró, troli hálózat 100 méteren belül. Bevásárlási lehetőségek (piac, Westend, Penny, cukrászda, Aldi stb.). Sportolási lehetőségek, Duna, Margit - sziget, Dagály fürdő a közelben. A belváros metróval pár megállóra van. A lakás tehermentes. Átlagos rezsi közös költséggel együtt kb., 25.000,.Ft

Hirdetés részletei


lakás
tégla
jó állapotú
összkomfortos
1 szoba
nincs
6
magasföldszint
40
nincs
van
3 m alatt
DD
távfűtés egyedi méréssel
radiátor
távhő
nem
Beépített konyha, Fürdő és WC külön, Műanyag nyílászárók, Redőny, Sütő, Térfigyelő, Internet, Kábel-TV
nincs
természetre néző
utcán fizetős övezetben
megegyezés szerint
nem
megegyezés szerint

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: RB
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek