URSA XPD, DF

730 HUF

2023. április 26. (szerda) 13:39

Hirdető: Andrea

Cím: Nyíregyháza

Leírás

URSA XPS 2cm eladó! Ár: 730 Ft+áfa/db.
URSA XPS /mérete: 600 mm X 1250 mm/ , DF /1250x2x7500x50mm= 18,75 m2/ üveggyapot szigetelőanyagok különböző vastagságban és hozzá tartozó kiegészítők teljes választéka. Minden építőanyag egy helyen, akár házhoz szállítással az ország egész területén is.
Érdeklődni az alábbi elérhetőségen lehet: Telefonszám: +3630/232-6004, amennyiben telefonon nem vagyunk elérhetőek, kérem a lenti e-mail címre küldje el kérdését, illetve kérését, s amire minél hamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.
iroda@realfem.hu

Hirdetés részletei


új (bontatlan csomagolás)

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Andrea
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek