Új Roberto Cavalli eredeti, egyedi luxus farmer

48 000 HUF

2020. január 20. (hétfő) 19:07

Hirdető: Judit

Cím: I. kerület, Víziváros

Leírás

Új Roberto Cavalli egyedi luxus farmer, eredeti, ritka jó fazonú elegáns és mégis vagány, sorszámozott, limitált gyártású, hímzett, szegecses, kövekkel díszített fantasztikusan menő darab. $485.00 helyett $120.00 Olyan alakot csinál, hogy mindenkinek leesik az álla!

Anyaga 100% cotton (pamut) Mérete 31-es...derék 41 cm, csípő 50 cm, ülep 36 cm, elöl 24 cm, belső hossz 92 cm, hossz 117 cm, szára szélessége alul 2*22 cm, súlya 650 gramm.
Személyes átvétel Bp. I. kerületi lakcímen, vagy posta.

Hirdetés részletei


Roberto Cavalli
hosszú nadrág
M
sötét kék
zippzár, gombos
farmer
újszerű

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Judit
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek