Új, alumínium oldalmerevítős térdvédő, térdtámasz átadó.

8 000 HUF

2021. május 3. (hétfő) 21:39

Hirdető: Oti

Cím: Budapest, XI. kerület, Lágymányos

Leírás

Vadonatúj, nem használt, operáció miatt okafogyottá vált, kompressziós térdvédő, térdrögzítő, a térdkalácsnál nyitott szilikon patella gyűrűvel a patella rendellenességek megelőzésére, a behajlítás irányába csuklós alumínium oldalsinekkel, amely erős oldaltartást ad a térd stabilitásáért. Egy méretben, mert nem bebújós, hanem teljesen szétnyitható, így a felvételéhez nem kell behajlítani a térdet. 3 pántos tépőzáras rögzítéssel, a sportsérült, porckopott, izület sérült térd védelmére, terhelése csökkentésére. Átadó 8.000.- Ft-ért. Bruttó, támogatott ára 14.000.-Ft. Budapest XI. Tel: 20/571-0101.

Hirdetés részletei


ízület rögzítő, szalag, bandázs
új (bontatlan csomagolás)

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Oti
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek