placeholder

Új bontatlan Yamato Alpin (GREE) klíma 3.5 kW Tálca fűtéssel

139 000 HUF

2020. november 16. (hétfő) 14:12

Hirdető: TT

Cím: Szeged

Leírás

Új, bontatlan csomagolású, inverteres hűtő-fűtő, vadonat új klíma eladó. Igény szerint akár beszereléssel is!

A készülék futárral való elküldése az országon belül bárhová lehetséges, melynek dìja távolságtól függetlenül 5000 ft. A vásárlás biztonsága érdekében a futár igénybe vétele esetén a fizetés minden esetben utánvéttel történik.

Oldalirányba is motoros légterelés.(3D) Csepptálca, karterfűtés.
3 méter telepitési készlet.

Yamato YW12IG5 fűtésre optimalizált split klímával környezetbarát és egyben gazdaságos fűtése lehet otthonának. Hőszivattyús rendszernek köszönhetően max. 1500w felvett energiából 4, 5Kw-nyi fűtési teljesítményre képes! A készülék megoldhatja lakásának a fűtését és hűtését. Beépített csepptálca, és kompresszor fűtéssel és fejlett frekvenciaváltó-technológiának köszönhetően akár a legnagyobb hidegekben is -22 fokig használható.
1 év garancia

Hirdetés részletei


klíma, mobil klíma
nem
új (bontatlan csomagolás)
még garanciás

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: TT
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek