placeholder

Univerzális rakodógép bérelhető

25 000 HUF

2020. július 21. (kedd) 18:59

Hirdető: Tomi

Cím: Hajdúsámson, Sámsonkert

Leírás

Univerzális Rakodógépet bérbe adom, vagy munkát vállalok. Tartozékok: Darugém 6 méter hadasságig -raklapvilla-Trágyavilla és kanál

Hirdetés részletei


Bobcat
építőipari munkagép
új jármű
2016
346
diesel
automata
igen
50
EURO 5
346
állítható kormány , kartámasz , fellépő , légkondicionáló, légrugós ülés , munkalámpa , szervokormány , rádiós magnó , vonóhorog
érvényes magyar okmányok
2023
nem veterán

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Tomi
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek