Üzlethelyiség eladó

32 000 000 HUF

2021. október 19. (kedd) 13:29

Hirdető: Mészáros Lászlóné

Cím: Szentes, Felsőpárt

Leírás

Szentes Batthyányi utca 1 számú ingatlan eladó vagy kiadó. Telek méret 675nm az ingatlanban, egy élelmiszer és egy hentes űzlet jelenleg is üzemel. Az üzlet más tevékenységre is alkalmas.

Hirdetés részletei


vegyes
régebbi építésű
jó állapotú
komfortos
nincs
675
3 m alatt
nincs besorolva
gázkonvektor
nem
nincs
nem
utcafrontról
nem
megegyezés szerint

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Mészáros Lászlóné
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek