VÁLLALKOZÁSRA alkalmas!4 SZOBA+NAPPALIS CSALÁDI HÁZ Békéscsabán eladó!

34 900 000 HUF

2020. szeptember 10. (csütörtök) 10:03

Hirdető: Cservenakg

Cím: Békéscsaba, Oncsakertek

Leírás

Békéscsabán  kertvárosias környezetben kínálok megvételre egy 895 négyzetméteres telken fekvő családi házat.A házhoz tartozik egy VÁLLALKOZÁSRA ALKALMAS beton alapra épült fa szerkezetű kb. 20 m2 épület mely alkalmas lehet bármilyen vállalkozói tevékenység folytatására a leendő tulajdonosának.
A két szintes előkertes ingatlan 1984-ben épült téglából beton alappal.
Az alsó szinten található az előszoba, a nagy méretű konyha kamrával, a WC helyiség kézmosóval , és egy jelenleg dolgozóként funkcionáló szoba. Szintén itt helyezkedik el az ebédlő amihez a nappali szinteltolással kapcsolódik egy légtéren.. A nappali hatalmas ablakainak köszönhetően egész nap természetes fényárban úszik. A nappalival egy szinten került kialakításra a hálószoba, ezt a két helyiséget kívülről egy hatalmas erkély köti össze. Valamint ezen a szinten került kialakításra a fürdőszoba is.
Az emeletre egy nem túl meredek lépcsőn keresztül juthatunk ahol  egy nagyobb és egy kisebb hálószoba található valamint tusoló.

Hirdetés részletei


tégla
régebbi építésű
jó állapotú
összkomfortos
van
van
van
van
nincs
400 V (ipari áram, 3 fázis)
aszfaltúton
nem
4 szoba
nincs
földszint, tetőtér
van
nincs
895 m2/ 0.09 ha
140
140
3 m alatt
nincs besorolva
nem
kazán
radiátor
gáz
nem
van
van
igen saját különálló kert
nincs
körpanoráma
nyugati fekvésű
garázsban
fürdő és wc külön, műanyag nyílászárók, redőny, szúnyogháló, biztonsági ajtó
megegyezés szerint
igen

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Cservenakg
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek