VW passat b5 tunning autómata váltós

500 000 HUF

2020. április 2. (csütörtök) 12:14

Hirdető: Virágné80

Cím: Dunaújváros, Óváros

Leírás

Családias megbízható autó. Új fékbetétek, adagoló felújítva, új izzító gyertyák, új lengéscsillapítók. Tuningolt, 5.5 l fogyasztás. Szívesen válaszolok több kérdésre.
Tel: +36304332478

Hirdetés részletei


Volkswagen
Passat
sedan
használt jármű
1997
420000
diesel
automata
81 LE/ 60 kW
igen
4
5 személy
nyitható hátsó ablak, elektromos csomagtartófedél, elektromos külső tükör, elektromos ülések, fedélzeti számítógép, automata klíma, manuális klíma, állófűtés, fűthető szélvédő, gerinctámasz, kulcs nélküli bejutás, rádió, ABS, tempomat, központi zár, táblafelismerő rendszer, oldallégzsák , alufelnik, fóliázás (ablak), fóliázás (karosszéria), led nappali menetfény, nappali világítás, tolótető, többfunkciós kormánykerék, szervókormány, sportülések, rendszeresen karbantartott, törzskönyv
fekete
nem
igen
szürke
szövet
nem
igen
van
EURO 1
nincs
2
érvényes magyar okmányok
2022
nincs
nem veterán
magánszemély

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Virágné80
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek