Vagyon védelem

2019. november 25. (hétfő) 13:49

Hirdető: Roli

Cím: Zsámbok

Leírás

Elektronika Vonala Vagyonvédelem!
Körzetünk országos, tempónk piszok gyors, tolvajok betörők ellenfelei vagyunk. Járőreink minden nap felveszik a harcot az önök vagyonbiztonságukért!Cégünk vállalja családi házak, nyaralók, üzletek , boltok, telephelyek, raktárak, közintézmények távfelügyeletét. Riasztó és kamera rendszer telepítését, karbantartását, 24 órás távfelügyelet biztosítása mellett! Egyedül élő, idős személyeknek segélyhívó rendszer telepítése. A betörőnek mindegy, hogy kihez tör be , önnek nem. Hívjon bizalommal a részletekért a 0630/4592470 vagy a 0670/4340230 telefonszámokon!Vagy írjon emailt a netzsaru0702@freemail.hu email címre.Paradox rendszerünk 0%tol havi 5850 ft. Meglévő rendszerét átvizsgálás után 5500 ft havi díjért táv felügyeljük.

Hirdetés részletei • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Roli
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek