# 744

Valós munka, valós pénz kereset!

2019. július 25. (csütörtök) 12:50

Hirdető: tettye52

Cím: Budapest, VI. kerület

Leírás

Van okos telefonod, vagy számítógéped? Az idő pénz! Mindenkinek napi 24 órája van. Lehetsz gazdag, vagy szegény, attól függően, hogy osztod be az idődet. Azért vagyok itt, hogy segítsek az időből pénzt csinálni. Van egy megbízható amerikai cég, aki 20 éve működik és minden hónapban, dollárban utalja a jutalékot. A munka könnyen megtanulható, reklámokat kell elhelyezni az interneten. Ez egy kitűnő lehetőség, hogy megteremtsd jövődet. Csatlakozz hozzám, kezd el a pénzkeresést otthonod kényelméből még ma. A regisztráció ingyenes, nézz körül az alábbi linken és segítek az indulásban.
http://www.sfi4.com/18999807.2001/register

Hirdetés részletei


online marketing
távmunka, otthoni munka
részmunkaidő (4 óra)
igen
igen
1 műszak
nincs, nem igényel tapasztalatot
nem
havi
nem szükséges
határozatlan idejű
nincs, nem szükséges

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: tettye52
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek