Vans Old Skool Waffles cipő

10 000 HUF

2020. május 31. (vasárnap) 12:05

Hirdető: Bogi

Cím: Székesfehérvár

Leírás

Eladó a képen látható zöld Vans Old Skool cipő, dobozával együtt. A sarkánál belül kopott egy kicsit a használattól (a képen látható módon), de ez felvéve nem látszik. A fekete gumis rész egyszer volt ragasztva a cipő oldalán, ezen kívűl jó állapotban van. A cipő uniszex, 42-es méretű.
Ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan.

Hirdetés részletei


tornacipő
42
zöld
fűzők
átmeneti
vászon
nem vízálló
használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Bogi
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek