Vezetőket, munkatársakat keresünk kereskedelmi területre (home office)

2020. október 3. (szombat) 16:20

Hirdető: newsperpective

Cím: Budapest

Leírás

A lehetőség Magyarország egész területén és külföldön is érvényes.
Irányítsd a csapatodat otthonról! Felkészültél a változásra? Gondolkodtál már azon, hogy szükséged lesz új jövedelemforrásra ami kiegészítést jelent avagy az első rendű bevételed alapjává válhat? Ne elkapkodva hozz döntést, hanem akkor, amikor még nem a kényszerűség hajt! A részletekről röviden tájékoztatunk. Fényképes önéletrajzokat a new.perspective.eu@gmail.com címre várjuk.

Hirdetés részletei


értékesítési, kereskedelmi vezető
vállalkozói munka, projekt együttműködés
részmunkaidő (4 óra)
igen
igen
1 műszak
1-3 év szakmai tapasztalat
nem számít
fényképes önéletrajz
nem
havi
középiskola

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: newsperpective
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek