Vízminőség ellenőrző teszt műszer

2 990 HUF

2023. február 8. (szerda) 09:49

Hirdető: viziszony.hu

Cím: Budapest

Leírás

Koszos, zavaros, büdös a csapvíz? Magyarországon az ivóvíz minőségi mutatóira nincs elérhető, naprakész adat. Velünk most az irányítást és az egészségi állapotodat is a kezedben tarthatod, mindezt kedvező áron!

Rendeld meg tőlünk a vízminőség ellenőrző teszt műszert, mellyel néhány perc alatt a leggyakoribb 15 féle károsanyag jelenlétét tudod szintetizálni!

Például: Ólom, Bróm, Klór, Cianursav, Jód, Fluorid, Nitritek, Nitrátok, Vas, Réz, stb
Bővebb információ: https://viziszony.hu

Hirdetés részletei


új (bontatlan csomagolás)

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: viziszony.hu
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek