Winner Black bordásfal

382 885 HUF

2021. december 7. (kedd) 11:31

Hirdető: Bordásfal

Cím: Budakalász

Leírás

Ez a BenchK TOP modell kész házi edzőterem. A "Winner Black" gimnasztikai bordásfal több lépcsőket tartalmaz. Az említett konstrukció sok helyet biztosít a testhez való alkalmazkodás szempontjából. A kilenc partícióra telepíthet további elemeket, vagyis azokat, amelyek a csomag részét képezik, vagy további bővítőket. Ez lehetővé teszi a struktúra egyéni igényekhez való igazítását és a rutin gyakorlatok megváltoztatását. A Winner Black gimnasztikai bordásfal előnye a négyszögletes oldalprofilok, amelyek egy darab kiváló minőségű acélból készülnek hegesztés nélkül. A válaszfalak nagyon erősek egy speciális olajjal kezelt, ovális alakú főtt bükkfából. A készlet további elemeket tartalmaz, amelyek segítik a mindennapi gyakorlatok lehetőségeit, mint például egy állítható pad, tolódzkodó, húzodzkodó, amelyek elforgatása után szintén használható egy nagy súlyzó tartójának. A gyakorlatok száma emelhető bővítők, függesztő erősítő rendszerek és hasonló erősítő kiegészítők használatával. A súlyzó

Hirdetés részletei


komplett edzőtermi berendezés
L
unisex
új (bontatlan csomagolás)
eredeti számlával, még garanciás

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Bordásfal
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek