Winner black bordásfal

321 656 HUF

2020. május 20. (szerda) 08:57

Hirdető: Bordásfal

Cím: Miskolc

Leírás

Winner black
Komplett bordák levehető és állítható padokkal, trapézal, fordítás után pedig nagy súlyzó tartóval és párhuzamos rudakkal. A ára 321 656 Ft . Azokat a kiegészítőket választhatja meg, amelyekre szüksége van.
Biztonsági és minőségi tanúsítvány PN - EN 12346: 2001, PN-EN 913: 2008.
Alkalmas otthoni használatra vagy profi tornatermi berendezésként.
Teher 150 kg, szélessége 0,67 m, magassága 2,40 m. Min. 2,50 m. A falhoz rögzíti. Nagy szilárdságú acélból, védő porral - komaxit és bükkfa válaszfalak. A fa olajozott, szennyeződésekkel és kopással szemben ellenálló, és a kezek nem csúsznak. A szalagokhoz igazolom a vásárlást áfával, Zn.Benchmark Winner Black. Külthető utánvéttel , futárral 3 600 Ft , vagy nézzen utána még a termékeink kínálatát a bordasfal-shop hu.

Hirdetés részletei


bordásfal
XXS
unisex
új (bontatlan csomagolás)
eredeti számlával, még garanciás

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Bordásfal
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek