XIII. 3as metró közeli garzon kiadó

110 000 HUF

2020. november 11. (szerda) 01:04

Hirdető: Kata

Cím: Budapest, XIII. kerület

Leírás

Kiadó Dózsa György úti metrómegállónál galériás bútorozott garzonlakás hosszabb távra. Nagyon kicsi a rezsiköltsége frekventált helyen van. Ideális lehet házaspároknak egyedülállóaknak akár gyerekkel is. Dohányzás a lakásban nem megengedett de az ajtó előtt lehet. 1 havi bérleti díjjal két havi kaucióval költözhető.

Hirdetés részletei


lakás
tégla
közepes állapotú
komfortos
1 szoba
nincs
3
földszint
24
nincs
nincs
3 m fölött
nincs besorolva
gázkonvektor
gázkonvektor
gáz
nem
Beépített konyha, Főzőlap, Galéria, Hűtőszekrény, Mosógép, Műanyag nyílászárók, Sütő, Szúnyogháló, Biztonsági ajtó, Gépesített, Internet, Kábel-TV, Wifi
igen
nincs
udvari
utcán fizetős övezetben
megengedett
15000
7200
2 hónap
azonnal

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Kata
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek