Xiaomi mi10t pro 8/256gb, dual sim.

117 000 HUF

2021. november 17. (szerda) 13:50

Hirdető: Tom

Cím: Balatonboglár

Leírás

Eladó Xiaomi mit10t pro telefonom,készülék váltás miatt. Hibátlan karcmentes állapotban, összes gyári tartozékával! Dual sim, (független) hat hónap garancia van még a készülékre. IPhone csere szóba jöhet ,X töl felfelé csak hibátlan állapotú érdekel.

Hirdetés részletei


Xiaomi
érintőképernyős
Android
6" felett
8 GB
256 GB
két hely
igen
cseppálló
fekete
szolgáltató független
újszerű
még garanciás

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Tom
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek