Yoni masszàzs hölgyek rèszère hàzhoz

2020. november 14. (szombat) 07:52

Hirdető: Pèter

Cím: Debrecen

Leírás

Sziasztok! A vírusra való tekintettel 8- 18 ig vagyok elérhető! Kérlek mielőtt jösz 1 nappal jelentkezz be nálam! Ha nem veszem fel probálkozz később! És akkor mondanám a lehetőségeket :) Kényeztető yoni, kohéziós, thai, tantrikus, érzéki,
bársonyos-erotikus masszázs kizárólag hölgyeknek! És még sok más finomság!
???? részletekért hívj! Smsre válaszolok. Csak számkijelzett hívást
fogadok! Diszkréció és ápoltság elvárt. 4000Ft/ora

Hirdetés részletei


masszázs, gyógymasszázs

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Pèter
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek