Zalakomári családi ház eladó

15 000 000 HUF

2022. augusztus 16. (kedd) 13:24

Hirdető: BmwR26

Cím: Zalakomár

Leírás

Eladó Zalakomári családi ház a Tavasz utcában. Zalakaros 5 km,Nagykanizsa 18 km,a Balaton 35 km távolságra van.A ház 140 négyzetméter,a hozzá tartozó terület 3040 négyzetméter.A házban 2 kisebb,2 nagyobb szoba, étkező,konyha,spájz, főzőfülke, padlásfeljáró, előtér,fürdőszoba,wc található. Falazata tégla,víz,villany,gáz,csatorna,ipari áram van.Fűteni fával lehet külön a helységeket,az első kettő szobában van cserépkályha,plusz gázkonvektor is,a többi helyiségben csak a gázcsövek vannak bekötve.A belmagasság 3,6 méter,így akár galéria is kialakítható.A ház alatt van egy 100 négyzetméteres szigetelt pince, áram,víz van,akár gomba termesztésre is használható.A ház jelenleg is lakott,de a tető javításra, cserére szorul,emiatt sajnos beázás nyomai láthatók a kettő nagy szobában.A villany és víz vezetékek kb. 12 éve cserélve lettek.Az udvarban található egy melléképület sor amiben van nyárikonyha,kamra,garázs,fatároló,istálló csirke és disznó ólakkal.A kertben több féle virág,gyümölcs,diófák.

Hirdetés részletei


tégla
régebbi építésű
felújítandó
összkomfortos
van
van
van
van
nincs
nincs
nincs
230 V (lakossági áram), 400 V (ipari áram, 3 fázis)
aszfaltúton
nem
3 szoba
1 félszoba
földszint
nincs
nincs
3040 m2/ 0.3 ha
140
140
3 m fölött
nincs besorolva
nem
gázkonvektor, cserépkályha, kandalló
gázkonvektor
gáz, fa, pellet
nem
nincs
nincs
igen saját különálló kert
van
utcai
déli fekvésű
garázsban, udvarban
fa nyílászárók, fürdő és wc külön, redőny, gyerekbarát
megegyezés szerint
igen

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: BmwR26
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek