placeholder

Zártkerti ingatlan

10 200 000 HUF

2020. június 16. (kedd) 14:07

Hirdető: bertaimre

Cím: Lepsény

Leírás

Eladó a Lepsényi szőlőhegyen Balatontól 5 km-re 600 négyszögöl termő szőlő. Panorámás nyaralónak megfelelő hőszigetelt épülettel, terasz, tetőtér beépíthető, víz, villany van. A termés feldolgozásához, tárolásához teljes felszereltséggel együtt. Irányár: 10,2 mill. Ft Érdeklődni Tel:06 20 423 2067

Hirdetés részletei


2016m2
nincs
van
nincs
nincs
fúrt kút
nincs
nincs
230 V (lakossági áram)
nem
van
van
40m2
tégla
jó állapotú
fa nyílászárók, biztonsági ajtó
nyugati fekvésű
természetre néző
udvarban
kavicsos úton
lugas

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: bertaimre
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek