Zöldövezetben Remek-Kis Birtok Kúriával eladó

27 100 000 HUF

2020. február 23. (vasárnap) 09:51

Hirdető: judit

Cím: Tabdi

Leírás

Felújított családi ház Kiskőröshöz közel nagy területtel eladó A házban 3 szoba két fürdőszoba nagy étkező és konyha található.Ezek a helyiségek klímával felszereltek.Villanyvezeték és új hőszigetelt ajtók és szúnyoghálóval felszerelt ablakok ceréje is megtörtént.Gáz ,víz,villany bevezetve.Fűtés:gázcirkó két kandalló+klima(4db)A melegvizet gáz és villanybojler szolgáltatja.Terület 2,5 hektár(szőlő,szántó,rét,tó)  

Hirdetés részletei


tégla
régebbi építésű
felújított
duplakomfortos
van
van
van
van
fúrt kút
szikkasztógödör
van
400 V (ipari áram, 3 fázis)
aszfaltúton
igen
3 szoba
nincs
földszint
nincs
nincs
150
150
3 m alatt
nincs besorolva
igen
gázkonvektor
radiátor
gáz
nem
van
igen saját különálló kert
van
természetre néző
dél-nyugati fekvésű
garázsban
beépített konyha, főzőlap, fürdő és wc külön, hűtőszekrény, mosógép, műanyag nyílászárók, redőny, sütő, szúnyogháló, biztonsági ajtó, gépesített, gyerekbarát, internet, kábel-tv, klíma, medence
megegyezés szerint
igen

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: judit
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek