# 899

!!! Sitt, Szemét, Zöldhulladék!!!

2019. szeptember 2. (hétfő) 15:58

Hirdető: Hulladék szállítás

Cím: Budapest

Leírás

Itt a Nyár össze gyült a szemét, sitt, lom, foglalja a helyet nem szeretne vele foglalkozni bajlódni hívjon minket BIZALOMMALl!!!

MI vagyunk a megoldás! Náluk kiszállási díj nincs és egy köbmétert is elviszünk!
De 1 köbméternyi hulladék, építési törmelék (kb. 25-28) db félig megrakott sittes zsák) elszállításának díja is CSAK: 9.990 Ft

Ebben az árban benne van a hulladéklerakás díja, és tartalmazza a teherautó + sofőr + 2 fő rakodó díját is!
Igény esetén saját kezűleg rakodunk, és zsákokba tesszük az elvitetni kívánt vegyes hulladék esetében papír, műanyag, üveg, fa, stb nem számolunk fel plusz díjat.

A sitt, lom, hulladék, szemét, vagy építési törmeléket, zöld hulladékot, kisteherautóval szállítjuk el, konténer lerakásával nem foglalkozunk!

Hívjon most: 0620 980 4120

Tisztelettel: Lévai József

Hirdetés részletei


sitt és föld szállítás, lomtalanítás, költöztetés, áruszállítás, egyéb

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Hulladék szállítás
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek