sertés

500 HUF

2020. január 3. (péntek) 10:23

Hirdető: Flora

Cím: Balotaszállás

Leírás

Ha már most azon töröd a fejed, hogy miből készüljön idén az ünnepi töltött káposzta, szereted a minőséget és az igazi egészséges falun nevelt, húsos ( nem zsíros! ) sertés ízét, ha megbízható ügyfél kapcsolatra vágysz, akkor ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot, mert ez a két kb. 200kg-os gyönyörű sertés arra vár, hogy ők legyenek idén ünnepi lakomád fejedelmi étkei! Legyen bármi a kedvencetek, akár kicsi vagy nagy a család biztos vagyok benne, hogy kivétel nélkül megnyalja mind a 10 ujját, aki ezekből a sertésekből készít zamatos töltött káposztát, ropogós sült húst vagy puha májast!

Hirdetés részletei


Magyar nagyfehér
fehér
6-12 hónap közötti
nőstény
igen

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Flora
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek