baba ruhák tipegök stb ujszülöttöl 5-7 hónapos korig

500 HUF

2020. június 19. (péntek) 16:32

Hirdető: andrea

Cím: Nyírbátor

Leírás

többfajta és méretü baba ruhák tipegök kisingek felsök nadrágok reklik stb rózsaszin fehér piros stb szinben és méretben eladók békebeli idökböl nem engedi a szinét jó minöségű anyagból vannak

Hirdetés részletei


Bébé
póló
egyéb
rövid újjú, ujjatlan
egyéb
nyári
lány
újszerű

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: andrea
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek