chi master original

5 000 HUF

2020. december 8. (kedd) 18:30

Hirdető: arpiba1

Cím: XI. kerület, Őrmező

Leírás

A hagyományos kínai görgetős masszázs és az aranyhalak úszás mozdulatainak kombinációjával létrehozott ügyes kis gép. Kellemes ringató mozgásával fokozza a nyirok és vérkeringést, stressz oldó hatást fejt ki, átmozgatja a gerincoszlopot, ezáltal harmonizálja az életenergiákat és szabaddá teszi azok áramlását a test energiaközpontjai között. A mozgásszegény életmódunk, vagy ülőmunkánkból adódó bajaink csillapítására és egészségünk megőrzésére lehet alternatíva a Chi-gép!

Lábunkat felrakva e készülékre a kellemes ringástól ellazulunk, gerincünk és ízületeink szinte egy sportolással felérő mozgást kapnak, vérkeringésünk oxigénnel telve felgyorsul és eközben erőteljes méregtelenítés történik a vesén keresztül. Használata kényelmes és egyszerű, a Chi-gép napi használata külsőleg és belsőleg is kedvezően befolyásolja szervezetünk kiegyensúlyozott működését.A jelenlegi, fejlett technológiára épülő társadalomban az emberek túl elfoglaltak a mindennapi teendőikkel és munkájukkal kapcsolatban.

Hirdetés részletei


masszázs gép
újszerű

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: arpiba1
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek