placeholder

édes álom

55 000 HUF

2020. szeptember 5. (szombat) 19:52

Hirdető: Ottó

Cím: Érd, Ófalu

Leírás

Egy-két hónapig használt, kiváló állapotú, hibátlan, kinyitható kanapé ágynemű-tartóval költözés miatt eladó. A kanapé nagyon erős szövettel, kemény fekvőfelülettel rendelkezik. Szállításában nem tudok segíteni az a leendő tulajdonos feladata. Számla és garancia nincs hozzá.

Hirdetés részletei


heverő
MDF
160x200
barna
igen
alig használt

  • A kedveléshez be kell jelentkezned!
  • Több hirdetés tőle: Ottó
  • Nyomtatás
  • Hirdetés jelentése


    Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

    Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

    Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
    Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
    Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
    Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
    Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

    Közreműködésedet köszönjük!
  • Elküldöm egy ismerősömnek