festés mázolás tapétázás glettelés stb...

2023. november 15. (szerda) 16:16

Hirdető: szlifka

Cím: Budapest, XIII. kerület, Angyalföld

Leírás

Prémium minőségű festés, mázolás, tapétázás

Nagyobb szobafestéssel, kapcsolatos projektek mellet szívesen vállalok kisebb munkákat is a legkorszerűbb technológiákkal.
Több mint 9 év szakmai tapasztalattal rendelkezem. Nálunk az első az ön kényelme éppen ezért , ha szeretné teljes egészében lebonyolítjuk a felújítást!
Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!
Bátran mondja el nekünk kérését, álmait , biztosan tudunk segíteni! Nálunk a precíz pontos és tiszta munkakörnyezet alapvető, nem számít új vagy régi építésű az ingatlan amely felújítandó, itt minden feladat és mindenki egyenlő. Az árak? Nos áraink versenyképesek ugyanis csapatunk fiatalos , aktív dinamikus , ezért egy adott feladatot rövidebb idő alatt teljesítünk.
Dobja fel élénk színekkel, vagy egy szép tapétával!
És most 10%Téli akcióval is meglepjük!
Hívjon bátran, ingyenes helyszíni felmérésért vagy írjon e-mailt
proo.painter@gmail.com
06205083719
24 órán belül visszahívjuk!

Hirdetés részletei


falazás, vakolás, szárazépítő, gipszkartonos, hő és vízszigetelés, hideg, meleg burkolás, festés, mázolás, tapétázás, egyéb

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: szlifka
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek