placeholder

hajszárítók alkatrésznek

500 HUF

2020. július 22. (szerda) 20:35

Hirdető: Secse

Cím: Kaposvár, Kaposszentjakab

Leírás

2 darab, használt hajszárító ALKATRÉSZNEK eladó. Hajszárítók elindulnak, működnek, de mivel régóta használaton kívül vannak, nem ajánlott használatuk felülvizsgálat, ellenőrzés nélkül. Sárga hajszárító típusa LD 65. Narancssárga hajszárító típusa VEKSZ. Szállítás vevő feladata. Érdeklődni: 06-30-429-1998. Ár: 500 HUF/2 darab

Hirdetés részletei


hajszárító, hajvasaló
használt
sérült

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Secse
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek