lakatos-hegesztő

2021. augusztus 3. (kedd) 09:53

Hirdető: Péter

Cím: Harsány

Leírás

Megbízható,42 éves lakatos alapfokú hegesztői vizsgával, sok tapasztalattal munkát keres Miskolcon és a környékén. Építőiparban is jártas vagyok. Mobil: 20/3173383

Hirdetés részletei


lakatos, géplakatos
szakmunka
teljes munkaidő (8 óra)
nem
nem
több mint 10 év tapasztalat
nem
szakmunkásképző, szakiskola
nem
havi
nincs, nem szükséges
nincs
nincs, nem szükséges

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Péter
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek