lány szobatársat keresek

1 000 HUF

2023. április 8. (szombat) 13:42

Hirdető: Kovács Lajos

Cím: Budapest, XVI. kerület, Mátyásföld

Leírás

OLYAN FÜGGETLEN EGYEDÜLÁLLÓ LÁNYT KERESEK 19 ÉVES KORTÓL 49 ÉVES KORIG AKI AZ ALBÉRLŐ TÁRSAM ÉS PÁROM LENNE. AMIT TUDOK NYÚJTANI NÁLAM ALUDHATSZ FÜRÖDHETSZ VALAMINT VAN WIFI A HÁZBAN. A BUSZMEGÁLLÓ KÖZEL VAN A BÉRLEMÉNYHEZ ÉS KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ. CSAK EGY SZEMÉLYT TUDOK FOGADNI ÉS PÁRKAPCSOLAT CÉLJÁBÓL KERESEK LÁNYT. ÉN EGY 27 ÉVES FIÚ VAGYOK SPORTOS ÉS JÓKÉPŰ. RÉGEN SOKAN ÚGY JÖTTEK ÖSSZE HOGY LAKHATÁS ÁLTAL ÉS HOSSZÚ BOLDOG KAPCSOLATBAN ÉLTEK. A SZEMÉLYES TALÁLKOZÁSOK HÍVE VAGYOK ÉS OTT KELLENE TALÁLKOZNUNK AHOL NEKEM IS JÓ LENNE. HA BEJÖVÜNK EGYMÁSNAK ÉS MEG VAN A VONZALOM AKKOR ÖSSZEKÖLTÖZHETÜNK.
EMAIL:
szoba57@aol.com

Hirdetés részletei


lakás
tégla
régebbi építésű
újszerű
összkomfortos
1 szoba
5
5
van
3 m alatt
távfűtés
radiátor
igen
nincs
igen
Hűtőszekrény
utcán ingyenesen
nincs
panoráma
megengedett
1000
1000
nincs
azonnal
nem
nincs
1
lány
mással megosztott szoba

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Kovács Lajos
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek