placeholder

super gear 40-es rózsaszín papucs

1 500 HUF

2020. július 22. (szerda) 21:01

Hirdető: Secse

Cím: Kaposvár, Kaposszentjakab

Leírás

Cipő imádók figyelem!! Super gear márkájú, 40-es méretű, rózsaszín pántos, sarkos, gyengén vízálló, ragasztott talpú, használt, női papucs eladó. A pánton levő csat díszcsat. Méretek: Saroktól a nagy lábujj belül 26 cm hosszú. Nagy lábujjtól a sarokig magáig kívül 23,5 cm hosszú. A sarok maga 2-3 cm magas. Pánt magassága kb. 5-6 cm. Szélesség saroknál 6 cm, pántnál 10 cm. Ár: 1500 HUF + szállítási költség. Érdeklődni: 06-30-429-1998

Hirdetés részletei


Superga
papucs, szandál, klumpa
40
rózsaszín
bebújós
nyári
3 cm - 5 cm
mérsékelten vízálló
műbőr
használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Secse
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek