# 741

suzuki swift autóhoz,4db téli gumi, felnin

85 000 HUF

2019. július 24. (szerda) 16:53

Hirdető: gabesz

Cím: Pécs

Leírás

Eladó suzuki swithez (2010-2016) közötti gyártású. yokomaha 4db téli gumi ,4db felnivel(guminyomás vissza jelzővel) alig használt (500km) ,mérete 175/65/15 . Szinte új.Új ára 180000 ft volt.
A következő számon lehet érdeklődni.30/4626728

Hirdetés részletei


autó
téli
175
65
15
nem
nem
alig használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: gabesz
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek