szekrények

15 000 HUF

2021. július 30. (péntek) 10:12

Hirdető: MezeiM

Cím: Győr, Ménfőcsanak

Leírás

Eladó 2 db praktikus belső kialakítású, hibátlan állapotú, masszív kétajtós tükrös ruhásszekrény 210 magas, 94,5 cm széles és 57 cm mélységű. Belső elrendezése is egymás tükörképei. Ives felső része egy különálló elemmel összeszerelhető. Ára: 15.000,-Ft/db. 2 db egyajtós szekrény 81,5 magas, 35,5 cm széles, 41,5 mély, mely az 50 cm széles és 73 magas tükörrel tükrös asztalkává szerelhető. 5-5.000,- Ft Az árak irányárak, a bútorok jó állapotúak, megkíméltek.Egyben és külön-külön is elvihető.

Hirdetés részletei


újszerű

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: MezeiM
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek