placeholder

yomax rosa olasz stílusú. 38-as méret, fehér, szandál papucs

2 000 HUF

2020. július 22. (szerda) 21:26

Hirdető: Secse

Cím: Kaposvár, Kaposszentjakab

Leírás

Elegáns nyári, fiatalos, lendületes, Yomax Rosa márkájú, olasz stílusú, használt, női, pántos, 38-as méretezésű, fehér szandál-papucs eladó. Méretek: Belül a belső ívben nagy lábujjtól sarok végéig 24 cm hosszú. Kívül, alul a nagy lábujjtól a sarokig 22 cm hosszú. A sarok 7 cm magas. Szélessége a lábfej pántjánál 9 cm. Szélessége a legkeskenyebb részen 5 cm. Ár: 2000 HUF+ szállítási költség. Érdeklődni: 06-30-429-1998

Hirdetés részletei


egyéb
papucs, szandál, klumpa
38
bebújós
nyári
5 cm - 7 cm
mérsékelten vízálló
műbőr
használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Secse
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek