Üzletek a Fotelbazáron

A www.fotelbazar.hu jelen – külön díj ellenében igénybe vehető - ajánlata a céges (egyéni vagy társas vállalkozás) regisztrációval rendelkező felhasználóink részére biztosít lehetőséget a szolgáltatásuk minél szélesebb körben való megismertetésére és termékkínálatuk bemutatására.

Miért jó ez nekem, vállalkozónak?

- lesz egy saját Market oldalad a cégedre és szolgáltatásodra vonatkozó információkkal, egyedi lehetőségekkel,

- üzleted/szolgáltatásod egyedi linken történő megjelenítésére adunk lehetőséget,

- korlátlan hirdetésfeladás garantálja üzleted folyamatos növekedési lehetőségét, tömeges XML feltöltési lehetőséggel is,

- üzleted hirdetései mellett csak a saját további termékeidet reklámozzuk az oldalunk látogatóinak,

- egyedi háttér és céglogó feltöltési lehetőség,

- az általad beállított egyedi háttér és céglogó megjelenítése az „előfizető összes” hirdetése oldalon,

- céglogód megjelenítése a listában és a termékeid/szolgáltatásaid oldalán, valamint a hirdetéseidben,

- a hirdetéseid megjelenítésekor kizárólag saját termékeid/szolgáltatásaid ajánljuk, más hirdetését nem jelenítjük meg.

További extra szolgáltatásaink a Fotelbazár Üzletek előfizetőinek:

- hirdetéseid előre sorolása az általad választott időpontban

- hirdetéseidet az azokkal összefüggésben álló más, nem az üzletek előfizetésben résztvevő hirdetésekben megjelenítjük „üzleteink ajánlataként”

- kedvezményes kiemelési lehetőségek és címke megjelenítési lehetőségek

Részleteket a további linken tekintheted meg: link

Amennyiben a szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődésedet és szeretnél te is egy saját Fotelbazár Üzletet, kövesd az alábbiakban leírt lépéseket!

A „Fotelbazár Üzletek”szolgáltatásunk igénybevételéhez az alábbi lépéseket kell végrehajtanod:

A szolgáltatásunk csak cégek (egyéni és társas vállalkozás) részére elérhető, ezért az alapfeltétel, hogy a regisztrációnak „cég”-ként kell megtörténnie, az ott kért adatok kitöltésével. Ezt követően a regisztráció véglegesítése oly módon történik, hogy a megadott e-mail címedre regisztrációs linket/aktivációs kódot tartalmazó levelet küldünk ki (ÁSZF 4.3.). Ezen keresztül tudod aktiválni a megkezdett regisztrációt és így hozzáférni az oldal szolgáltatásaihoz.

Mit kell tennem, ha elrontottam a regisztrációmat? Ebben az esetben adataidat írd meg az ugyfelszolgalat@fotelbazar.hu címre, munkatársaink felveszik veled a kapcsolatot.

A sikeres regisztráció és „Belépés” követően (az email és a jelszó felhasználásával) az „Adataim” pontba belépve szükséges kitölteni és elmenteni a „Kapcsolattartói adatokat”:

- név,

- felhasználó név, - kiválasztható hogy megjelenjen a hirdetésben

- cégnév vagy üzlet neve, - kiválasztható hogy megjelenjen a hirdetésben (ide érdemes az üzleted fantázia nevét vagy brandet beírni)

- adószám,

- feltölthetsz egy céglogót (maximum 150x150 pixel méretben) – ez ajánlott mert a Fotelbazár Üzletek szolgáltatás során a hirdetésekben megjelenítjük.

- telefonszám, melyet elmentése után meg tudsz erősíteni, így nagyobb bizalomra tehetsz szert vevőidnél.

Profilod következő eleme a „Számlázási adatok” ahová a regisztrált céged, számlázáshoz szükséges adatait kell rögzíteni (cég neve, cég címe, adószáma). Ezen adatok alapján kerül kiállításra minden számla, melyet a www.fotelbazar.hu-t Üzemeltető cég a díjköteles szolgáltatások fizetésekor kiállít.

A fentiekben ismertetett pontokat végrehajtva és mentve az „Adataim” lap tetején a „Díjbekérő” mellet látható „Előfizetett szolgáltatásaim” kattintva megjelenik a Fotelbazár Üzletek szolgáltatás háromlehetséges opciója: a szolgáltatás időszaka szerint változik (fél éves, éves).

Ezekből válassz egyet! Ehhez az adott tétel sorában lévő „megrendelem” gombra kattints!

Az oldal automatikus frissülése után fent megjelenik egy új soron egy díjbekérő. Kattints a "fizetetlen" feliratú gombra annak rendezéséhez! A megjelenő oldalon a kiállított díjbekérőt láthatod. Kattints a jobb felső sarokban található bal oldali zöld gombra (bankkártya piktogram szerepel rajta).

Megjelenik a kosár, melyben az előbb létrehozott díjbekérő található a kiküldésre kerülő számla adataival (a megrendelt szolgáltatás megnevezése, nettó egységára, adó, bruttó összeg), az e-számla kérési és kupon kód beváltási lehetőséggel, valamint szintén megjelenik egy Számlázási adatok rész. Itt, a már előzőekben megadott adatok szerepelnek, elég csak ellenőrizni őket.

Ezt követően a Befizetem gombra kattintva a rendszer indíthatja az online fizetést. A tranzakció során átkerülsz a SimplePay fizető oldalára, ahol a kártyaadatok megadása után lezajlik a fizetés, majd vissza leszel irányítva az oldalunkra. Itt a "Nincs befizetetlen számlád/díjbekérőd" feliratot kell, hogy lásd.

A szolgáltatás kiegyenlítését követően az általad megadott cégadatokkal kiállítjuk a számlát és automatikusan küldjük a regisztrációban megadott e-mail címedre.

Amennyiben a fentiekkel megvagy, akkor a „Profil” oldalon, az „Adataim” fül alatt megjelenik egy új szekció, az „Üzlet adatai”. Itt tudod megadni az cégeddel kapcsolatos részletesebb adatokat és információkat, valamint testre szabni az Üzletedet.

- fejléc: egy 1920x400 pixel méretű képet tudsz feltölteni, mely háttérképként funkcionál,

- bemutatkozás: maximum 2000 karakterben bemutathatod a cégedet. Kik vagytok, mivel foglalkoztok stb…,

- nyitva tartás: maximum 2000 karakter felhasználásával.

Elérhetőségek

- telefonszám,

- e-mail cím,

- weboldal vagy web shop, nyitó oldalának URL-je: pl. https://www.fotelbazar.hu, fontos, hogy az előtagot http:// vagy https:// is add meg! – nagyon fontos, hiszen a Fotelbazáron egyedileg elkészült Üzletedből és a feladott hirdetésedből is lehetőséget biztosítunk ez által arra, hogy az érdeklődők egyből eljussanak a web oldaladra!

- ha van, akkor az üzleted vagy szolgáltatásod természetbeni címe: amennyiben meg van adva, akkor megjelenik egy térképre mutató hivatkozás is

Megadhatsz egy egyedi nevet a nálunk használt URL-hez, (pl.: www.fotelbazar.hu/encegem-2020). Ide érdemes a céged fantázianevét vagy brandjét megadni, mert ez bekerül az URL-be és SEO szempontjából fontos.

Ezt követően a válaszd ki a kategóriá(ka)t, melyekben szolgáltatsz, vagy melyekbe az eladni kívánt termékeid tartoznak.

Amennyiben a fentiekben írtak feladatokat elvégezted és mentetted, az „Üzlet oldala” feliratra kattintva megnézheted a végeredményt. Ha változtatni akarsz, azt megteheted, de a végén mindig mentsd el!

Ezzel a Fotelbazár Üzletek - céged érintő – beállításait, módosításait elvégezted.

A következőben röviden térjünk rá, a normál hirdetésfeladáshoz képest milyen eltérések, többletszolgáltatások vannak az űrlapon.

A Fotelbazár Üzletek előfizetéssel rendelkező felhasználóinknak a hirdetés feladásnál megjelenő űrlapon a „Hirdetés címe” mezőt követően megjelenik egy újabb mező: „Termék/szolgáltatás URL-je”

Ide a web shoppal vagy egyéb weboldallal rendelkező cégek olyan hivatkozást helyezhetnek el, amely közvetlenül a hirdetett termékre vagy szolgáltatásra mutat, megkönnyítve az értékesítést.

Amennyiben ez a mező ki van töltve, a hirdetésed megjelenítő oldalán feltüntetésre kerül egy gomb, melynek segítségével egyből az általad megadott helyre tudjuk juttatni az érdeklődőt/potenciális vásárlót.

Az extra szolgáltatásoknál felsorolt kedvezményes kiemelésekhez és előresorolásokhoz a rendszer az előfizetéshez tartozó kuponokat rendeli hozzá. Ezek megtekinthetőek a „Saját Fiók/Adataim”-on belül a „Kuponjaim” fül alatt.

Felhasználásuk oly módon történik, hogy a hirdetés feladásánál vagy szerkesztésénél a hirdetés űrlapjának „Kiemelések” blokkjában kiválasztod a neked tetsző szolgáltatásunkat. Ezt követően a díjbekérő oldalon a „Kuponjaim” gombra kattintva tudod a megjelenő kupon listából a szolgáltatáshoz tartozót kiválasztani, majd rákattintással a „Kupon kód” sávba bemásolni és a „Beváltom” gombra kattintva felhasználni.

Ezzel végére értünk a bemutatónknak.

Reméljük, segítséget nyújt saját Fotelbazár Üzleted „megnyitásában”!

Szolgáltatási és díjtáblázat:

Szolgáltatások

féléves

éves

tovább az ajánlathoz gomb

összes ajánlatunk gomb

korlátlan hirdetésfeladás

tömeges (XML alapú) hirdetés áttöltés

üzleted/szolgáltatásod egyéni linken történő megjelenítése

egyedi háttér és céglogó feltöltési lehetőség

az egyedi háttér és céglogó megjelenítése az „előfizető összes” hirdetése oldalon

céglogó megjelenítése a listában és a termékeid/szolgáltatásaid oldalán is

a Te hirdetéseid termékoldali megjelenítésekor kizárólag saját termékeid/szolgáltatásaid ajánljuk, más hirdetését nem jelenítjük meg

Extra szolgáltatások

féléves

éves

Rendszerből történő automatikus hirdetés megújítás és előresorolás

80 db előresorolási lehetőség (egyszeri)

200 db előresorolási lehetőség (egyszeri)

a Te hirdetéseid az azokkal összefüggésben álló más, nem az üzletek előfizetésben résztvevő hirdetésekben megjelenítjük „üzleteink ajánlataként”

Kedvezményes kiemelés vásárlási lehetőség

20% kedvezmény (kupon) bármely kiemelésből

30% kedvezmény (kupon) bármely kiemelésből

Árak

féléves

éves

nettó

108 000 Ft
91 800 Ft

168 000 Ft
142 800 Ft

bruttó

137 160 Ft
116 586 Ft

213 360 Ft
181 356 Ft

előfizetéseink havi árra lebontva (nettó)

18 000 Ft
15 300 Ft

14 000 Ft
11 900 Ft