Hirdetés feladás

Sokan azt gondolják, hogy egy apróhirdetési oldal használata során "csak" annyi a dolga, hogy felrakja a hirdetését és hátradőlve várja az érdeklődőket és a vevőt.

Ez nem így van!

 

A gyors eladáshoz először is szükség van egy jó apróhirdetési oldalra, aminek a keresőjébe a felajánlott termékedet/szolgáltatásodat pontosan be tudod kategorizálni és a főbb ismérveit részletesen fel tudod vinni.

Mi azt gondoljuk, hogy a hosszas fejlesztői munkánk során egy olyan részletes rendszert építettünk az oldalunkon, amely segítségével nagyon pontosan tudod a terméked/szolgáltatásod fontos ismérveit megjelölve feladni a hirdetésedet.

Ez a rendszer nagyon fontos ahhoz, hogy az oldal látogatóinak az általuk  keresett hirdetéseket listázzuk ki, így mind az eladó, mind a vásárlói igényeket ki tudjuk elégíteni.

A hirdetés feladás során azonban Neked van egy jó pár feladatod. Nézzük is meg mik is ezek!

 

Lépj be az oldalra a felhasználói adataiddal (e-mail cím és jelszó)! Ha még nem regisztráltál az oldalra, akkor itt könnyedén megteheted: Regisztráció

 

Kattints a Hirdetés feladása gombra a jobb felső sarokban.

Válassz gondosan a főkategóriák közül (kattints rá egyre), majd a továbbiakban megjelenő alkategóriák közül keresd meg azt, amelyik a leginkább megfelel a Te hirdetésednek.

A kategória kiválasztásban tudunk segítséget nyújtani, amennyiben használod a főkategórián belül található kereső sávot. Ide beírva a termék/szolgáltatás nevét mi megpróbáljuk neked azt  pontosan elhelyezni.   

Kategória választásnál az utolsó lépés mindig a hirdetés irányának meghatározása: eladó - keresek, kiadó - bérelnék vagy a szolgáltatásoknál, kínálok - keresek.

Amikor kiválasztottad a megfelelő alkategóriát, akkor megjelenik egy előre elkészített űrlap, amin a hirdetésed részleteit tudod megadni.

 

Hirdetés címe: nagyon fontos a jó címválasztás, melyben törekedj arra, hogy röviden és tömören fogalmazz. Helyezd el címben a termék megnevezését, gyártmányát/márkáját, esetleg egy fő tulajdonságát. Ez a szabadszavas keresés szempontjából nagyon lényeges.

A cím esetén az oldal egy maximum 70 karakter hosszú szöveg elhelyezését teszi lehetővé.

 

Érvényesség: ebben a részben a hirdetés kategóriájának megfelelő maximális érvényességi időszak kerül feltüntetésre, mely során az megjelenítésre kerül az oldalon. Ez alapesetben 90 nap, azonban állás kategóriában 30 nap (ajánlat) és 120 nap (keresés) a határidő (ÁSZF 12.2.).

Az érvényesség és ezzel együtt a hirdetés megjelenítése bármely kiemelés használatával hosszabbítható.

A hirdetésfeladó űrlapon mindig ez az aktuális dátumtól számított érték szerepel alapértelmezetten, de ettől lefelé tetszés szerint el lehet térni, ha korlátos időn belül szeretnéd csak megjeleníteni hirdetésed.

 

Képek: tölts fel több képet a hirdetésedbe. Ne felejtsd el, a képek önmagukért beszélnek, egy jó fotó szinte eladja magát. Javasoljuk, hogy fekvő képet készíts, így az a hirdetési listában levágások nélkül, jobb megjelenésű lesz. Ügyelj rá, hogy pecséttel, aláírással, egyedi azonosításra szolgáló adattal, illetve más hirdetési oldal nevével, emblémájával ellátott képek nem tölthetőek fel a hirdetéshez. Más hirdetők képeit, internetről letöltött katalógusképeket is tilos használni, kivéve amennyiben beleegyezést szereztél rá, illetve ha rendelkezel a szerzői jogokkal.

A rendszer 12 db, egyenként maximum 10 MB nagyságú .jpg vagy .png típusú képfájl feltöltését teszi lehetővé az oldalra. 

 

Ár: a következőkben jelöld meg az árat, melyet magyar forintban tehetsz meg.

Egyes kategóriák - állásajánlat, álláskeresés, bérelhető gépek/berendezések, szolgáltatások - esetében a rendszer nem enged szolgáltatási árat vagy bérigényt beírni az árhoz, ebben az esetben kérünk, hogy az erre vonatkozó információkat a leírásban  részletesen tüntesd fel.

Választhatod az "Ingyen elvihető" lehetőséget is, mely során a rendszerünk automatikusan elhelyezi hirdetésedet egy külön erre a célra készített "Ingyenes, ingyen elvihető" főkategóriába, annak érdekében,  hogy az oldal látogatói célirányosan tudjanak az ilyen hirdetések között keresni.   

 

Jellemzők megadása: a továbbiakban a terméked vagy szolgáltatásod részletes jellemzését segítő, előre elkészített mezők találhatóak. Az itt felsorolt - kötelezően és nem kötelezően kitöltendő - kérdéseket válaszold meg minél nagyobb számban. Az űrlap ezen részében bizonyos adatokat beírhatsz, másokat kiválaszthatsz az ehhez szükséges rádiógombokkal vagy jelölőnégyzetekkel. A kötelezően megadandó adatokra az adott jellemző neve mellett található színes csillagocska figyelmeztet.

Tölts ki minél több mezőt a kötelező mezőkön túl is, mert így részletesebben tudod a hirdetésedet a rendszerbe felvinni. Ez elengedhetetlen annak érdekében, hogy a fejlett kereső rendszerünk pontosan működjön, hiszen ezáltal a hirdetésed keresése is pontosabbá válik, így megkönnyítve az eladást!

 

Leírás: itt engedd el a fantáziádat, adj bő információt, írd le pontosan kinek ajánlod, mik a legfőbb tulajdonságai, miért a tiéd a legjobb vétel a termékek/szolgáltatások közül. Az erre fenntartott részben 1000 karakternyi helyet biztosítunk számodra.   

- Bizonyos kategóriákban az Ár vagy Bérezés  lehetőségeként a "Keresed a leírásban" pontot lehet választani, ezekben az esetekben itt a leírásban valóban részletesen tüntesd fel az erre vonatkozó információkat,

- Ruházati termékeknél és cipőknél fontos a méretek pontos meghatározása és feltüntetése a leírásban.

A pontos méretvételt itt megtekintheted.

 

Hirdetői adatai: ezt a menüpontot figyelmesen töltsd ki. Ez az egyik legfontosabb dolog, ugyanis itt kell megadnod az elérhetőségedet, illetve a terméked/szolgáltatásod helyét.

Eldöntheted, hogy a regisztrációnál használt e-mail címed vagy telefonszámod, vagy mindkettő jelenjen meg kapcsolattartás céljából. A rendszerünk továbbá a regisztrált felhasználóinak, szintén az eladó/vevő közötti kapcsolattartás céljából biztosít egy belső üzenetküldő rendszert, mely chat formában működik.

Ezen menüpontban van módod megadni a terméked/szolgáltatásod helyét, település, kerület és városrész bontásban is. 

 

A következő fontos lehetőség sikeres adásvétel során a hirdetés tuningolása.....a Kiemelések.

Kiemeléseink használatával hirdetésed oldalunkon való megjelenése látványosabbá, figyelemfelkeltőbbé válik, mellyel megtöbbszörözheted a megtekintők számát és így nagy eséllyel gyorsabban talál meg a vevőd. A kiemeléseinkről részletesen tájékozódhatsz az "ÁSZF"-ben és a "Hogyan emeljem ki a hirdetésemet?" menüpontban.

 

Ha a fentiekkel készen vagy, akkor add fel hirdetésedet és várd a vevődet!!!

 

Sok sikert kíván, a Fotelbazár csapata!