Hogyan keressek a hirdetések között?

A fotelbazár.hu weboldalra kifejlesztett keresőrendszer segítségével minden bizonnyal megtalálod a kívánt terméked/szolgáltatásod/állásod.

 

Na de lássuk hogyan működik!

 

Kereshetsz úgynevezett szabadszavasan. Ez azt jelenti, hogy a "Keresés a fotelbazárban" területre beírt szó kapcsán a rendszer átnézi a hirdetés címeit és a leírásokat és az ennek megfelelő hirdetéseket jeleníti meg neked.

Az így megjelenített hirdetések fölött/mellett megjelenik egy információs rész, melyben a kategóriák vannak felsorolva ahonnan a hirdetések ki lettek listázva részedre.

 

A kilistázott kategóriák segítségével a megjelent hirdetésekből további szűrést végezhetsz oly módon, hogy a kategóriák közül kiválasztod azt, amiben meg akarod nézni az ott található hirdetéseket.   

 

Keresést végezhetsz továbbá úgy is, ha a főkategóriákba belépve haladsz az alkategóriákon át, míg eljutsz a keresett termék/szolgáltatás/állás csoportig.

Itt az előre összeállított részletes kereső használatával a neked fontos kritériumok alapján állíthatod be, hogy milyen hirdetést jelenítsünk meg neked.

 

Ha nem találtál szimpatikus vagy megfelelő hirdetést ne bánkódj, mentsd el keresésedet, így legközelebb már villámgyorsan tudsz újra keresni a megadott paraméterekkel. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy a találati lista jobb felső sarkában található "Keresés mentése" gombra kattintasz, majd nevet adsz a keresésednek és elmented.

 

Itt még nem állt meg a mutatvány, mert az elmentett keresések esetében lehetőséget biztosítunk arra, hogy a mentett keresésednek megfelelő újonnan feladott hirdetésekről az általad beállított időközönként e-mail értesítést kapj!

Ezt a saját fiókodban a "Hirdetés figyelés" fül alatt tudod beállítani az "ütemezés" gombot használva.  

 

Sok sikert kíván, a Fotelbazár csapata!