Koronavírus-segítség

A fotelbazar.hu online apróhirdetési oldal felhívása!

Mint tudjátok, egy eddig még nem ismert koronavírus-fertőzés van a Földön. Ez a járvány Magyarországot sem kerülte el, aminek következtében hazánkban sokan segítségre szorulnak. Ebben a tragikus időszakban, az országos lefedettségű online apróhirdetési oldalunk is segítséget kíván nyújtani.

Több változtatást végeztünk az oldalunkon, annak érdekében, hogy ha a koronavírus-fertőzéssel kapcsolatban segítséget tudsz vagy akarsz nyújtani, azt könnyedén megtehesd. Annyi a dolgod, hogy a regisztrációt követően add fel nálunk az erre a célra szánt terméked vagy szolgáltatásod apróhirdetésben a megfelelő kategóriában.


Az alábbi módon add fel a hirdetésed, ha a koronavírus-helyzetben segítséget nyújtasz:

A hirdetésfeladás gombra való kattintás után válaszd ki a felajánlott kategóriák közül a neked megfelelőt. Ezt követően a hirdetés feladáshoz szükséges űrlapot töltsd ki. Fontos, hogy írj be korrekt árat vagy amennyiben ellenérték nélküli segítséget ajánlasz fel, állítsd be az árat ingyenesre.

A "koronavírus-segítség" jelölőnégyzetet pipáld ki. Ezzel a hirdetésed képére egy áthúzott vírus logó kerül, mely figyelemfelkeltő a megtekintőnek, hogy a hirdetéseddel segítséget kívánsz nyújtani. Továbbá, ha találatok felsorolásában a hirdetés fényképében található áthúzott vírus logóra történik kattintás, akkor az összes "koronavírus-segítség" fajtájú hirdetés egymás alatt megjelenik.    

Ezt követően a terméked vagy szolgáltatásod részleteit írd meg a leírásban - mi itt automatikusan elhelyezzük az „Én is segítséget nyújtok a koronavírus elleni harcban!” mondatot (ez a szabad szavas keresést könnyíti meg).

Továbbiakban az űrlapon pontosan add meg az ott lévő kérdésekre a választ és add fel a hirdetésed.

Amennyiben jól adtad fel, rendszerünk segítségével a segítségre szorulók a keresőnket használva, megtalálnak téged, és fel tudják venni veled a kapcsolatot.

További változás, hogy a „Szolgáltatás, mezőgazdaság, tüzelőanyag” főkategórián belül található „Szolgáltatások” alkategóriában történő hirdetésfeladás esetében ingyenesen tettük lehetővé a „Elérhetőség” pontban a megyék kijelölését. Így amennyiben tevékenységed országosan, megyei, vagy több megyét átölelő területen végzed azt is van lehetőséged beállítani.

 

Figyelmeztetés! Aki a jelenlegi nehéz helyzetben a fotelbazar.hu oldalunk felajánlását nyerészkedésre vagy silány áruk eladására próbálja használni, annak hirdetését nem jelenítjük meg a rendszerünkben, továbbá adatait, és bizonyítékként a hirdetését, a hatáskörrel rendelkező hatóság részére átadjuk.     


Használjátok az oldalunkat, segítsünk egymásnak ezekben a nehéz időkben. 

A Fotelbazár csapata.


Itt tudsz regisztrálni az oldalunkra: Link

Ha már regisztráltál itt tudsz belépni az oldalunkra, majd hirdetést feladni: Link