Hogyan...törlés

A Fotelbazár rendszere a feladott hirdetéseket alapesetben 90 napig tartja aktívan. Ezen időtartam alatt a hirdetés kereshető, a listákban megjelenik.

90 nap elteltével a hirdetés 1 hétre inaktív állapotba kerül, amiről a hirdetés feladóját e-mailben értesítjük.

Amennyiben - akár a 90 napon belül, akár az 1 hetes inaktív időszakban - kiemeled a hirdetést, akkor annak pénzügyi teljesítésétől számított 90 nappal a hirdetés aktív státusza meghosszabbításra kerül.

Az 1 hetes időszak lejártát követően - kiemelés hiányában - a hirdetést a rendszerből eltávolítjuk.

Ha úgy döntesz, hogy ezen időpontok előtt el szeretnéd távolítani a hirdetésedet, akkor az alábbiak szerint tudsz eljárni:

- Lépj be a fotelbazar.hu oldalon az e-mail címeddel és jelszavaddal.

- Keresd meg az eltávolítani kívánt hirdetést! (Használhatod a keresőt a főoldalon vagy a jobb felső sarokban megjelenő Adataim menüpontot választva, a megjelenő képernyőn a Saját hirdetések pontban is megtalálod.) Nyisd meg a hirdetést, majd a jobb alsó sarokban a Hirdetés törlése linkre kattintva törölheted a hirdetést. Ez a művelet nem vonható vissza, kérünk figyelmesen járj el!

Bizonyos esetekben a hirdetés eltávolítása után a rendszer egy rövid kérdőívet jelenít meg. Kérünk, hogy amennyiben időd engedi, töltsd ki, hogy még jobb szolgáltatást tudjunk nyújtani a későbbiekben! A megadott adatokhoz nem tárolunk semmilyen személyes adatot, véleményed anonim marad.


Köszönjük, a Fotelbazár csapata!